En Minnerik Polentur med ReisetilPolen.com

Å utforske Polen med www.reisetilpolen.com viste seg å være mer enn bare en tur – det ble en minneverdig reiseopplevelse fra første stund. Fra det øyeblikket vi satt foten om bord på flyet på Sola og til vi var tilbake igjen, ble vi møtt med en personlig service som gjorde hele opplevelsen ekstra spesiell.

Reiseoperatøren Ann og Tomas hadde utarbeidet et program som virkelig ga oss en smakebit av Polens sjarm, med høydepunkter som julemarkedet i Krakow, utforskning av saltgruvene, og en historisk reise tilbake til kommunisttiden. Det var som om de hadde skreddersydd opplevelsen for å imøtekomme våre interesser og ønsker.

En av de mest minneverdige delene av turen var besøket i de jødiske områdene. Det var en gripende opplevelse å lære mer om historien og kulturen knyttet til disse områdene. Samtidig fikk vi muligheten til å smake på autentiske matopplevelser som virkelig fikk de norske julebordene til å blekne.

En stor takk til Ann og Tomas for et fantastisk opplegg. Det var tydelig at de ikke bare var dyktige reiseoperatører, men også at de viste stor respekt for våre penger. De sørget for at hver krone vi investerte ga oss en verdi i form av unike opplevelser, profesjonell service og innsikt i Polens rike kultur.

Å velge www.reisetilpolen.com for vår Polentur var definitivt en suksess, og vi vil uten tvil anbefale dem til alle som ønsker en personlig tilpasset og minnerik reise til Polen. Takk for at dere gjorde vår tur til et eventyr vi vil huske i lang tid fremover!

ALLEREDE KUNDE?

Bestill kun med ditt mobilnummer

Bestill time online
SPAR
kr.100
ved betaling

Gjelder ikke hjulskift og dekkhotell

Sjekk

EU-kontrollfristen

Abonner i dag

Abonner på vårt sporadiske nyhetsbrev for å motta siste nyheter, gode tilbud og kjekke tips og råd.

Visste du at du står fritt til å velge bilverksted i garantitiden?

Bilen Din opprettholder garantien hvis du velger oss som bilverksted, uavhengig av hvor du kjøpte bilen.

Også El- og hybrid biler.